Paintball Venlo Sup'Air

GELLYBALL VOOR GROEPEN TOT 50 PERSONEN IS MOMENTEEL ALLEEN MOGELIJK OP EEN ZATERDAG OF ZONDAG.

BENT U MET MEER DAN 50 PERSONEN DAN IS ER MAATWERK PLANNING MOGELIJK.

KOMEN SPELEN MET JE VRIENDEN
Ben jij niet bang en durf jij je mede vriendjes uit te dagen op ons speelveld? Tijdens ons Gellyball Venlo arrangement voeren jullie verschillende spel opdrachten uit. Bepaal samen met je vriendjes en vriendinnetjes jullie tactiek om niet geraakt te worden. Tijdens dit arrangement wordt je begeleidt door ervaren marshalls die jou tips en trucks kunnen geven hoe je het beste spel kunt spelen.

GELBLASTER VENLO
De partijen worden gespeeld met gelblaster markers, speciaal wettelijk toegelaten markers voor de jeugd. Bovendien zijn er altijd tenminste 1 of 2 professionele marshalls aanwezig.

KINDER GELBLASTER
Ben je 8 jaar of ouder dan mag je bij Gellyball Venlo in Venlo komen paintballen. We hebben voor de leeftijd van 8 t/m 13 jaar het arrangement voor de allerjongste. Vanaf 13 jaar hebben wij een aangepast combi arrangement (informeer naar de mogelijkheden). Jullie spelen dan met speciale gellblaster markers. De hiervoor gebruikte kids markers werken anders dan de “echte” markers, hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor de jeugd en wettelijk toegelaten in Nederland. Deze markers schieten minder hard en gebruiken een 8mm water balletje.

De groepen spelen altijd alleen met hun eigen groep en worden begeleid door tenminste 2 professionele Marshalls. Wij combineren nooit groepen met elkaar. Exclusiviteit en privé speelveld gegarandeerd!

Jij hebt het hele speelveld voor jouw groep alleen, hoe vet is dat!

INBEGREPEN:

  • – Arrangementsduur ongeveer 1 of 2 uren (inclusief uitleg div. spellen spelen)
  • – Professionele begeleiding door ervaren Marshalls
  • – Gelblaster pistool en goggle (gezichts bescherming)
  • – Voldoende gellyballs balletjes
  • – Onbeperkt drinken (ranja of fris) tijdens je partij en zakje chips voor elk kind. Ook voor de begeleiders van het groepje.

Overige informatie gelblaster venlo games

Minimaal 8 deelnemers, alle kinderen moeten tenminste 8 jaar oud zijn.

Wij zorgen voor voldoende gellyballs. Jij hebt hier geen omkijken naar. Een volwassene moet aanwezig zijn tijdens het partijtje.

Prijzen Gellyball Venlo:
Vanaf 8 personen 15 EURO voor 1 uur en voldoende ammo (incl. ranja en chips)
Vanaf 8 personen 20 EURO voor 2 uren en voldoende ammo (incl. ranja en chips)
Indien het een verjaardags feestje is heeft de jarige gratis deelname !

Reserveren

Een marker is het pistool waarmee gespeeld wordt.