Paintball Venlo Sup'Air
Jeugdpaintball

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende sport?! Kom dan eens langs bij Paintball Venlo in Venlo.

Wij starten op korte termijn weer met een groep kids (meisjes en jongens) v.a. 8 jaar voor onze jeugdteams.

Paintballen is een veilige sport voor kinderen
Voor kinderen vanaf 8 jaar heeft Paintball Venlo een speciaal programma voor de kinderen met speciale markers, deze markers schieten minder hard en zijn wettelijk toegestaan voor de jeugd.

Paintball is een wedstrijdsport, de jeugd kan meedoen aan wedstrijden maar kan er ook voor kiezen om gewoon gezellig “erbij” te zijn en regelmatig met mede spelers het super leuke spel Sup’ Air te spelen.

De kinderen spelen in groepen van 4 tot 8 kids onder begeleiding van tenminste 2 trainers. Paintball voor kids is een goed georganiseerde, spannende sport die snel groeit. Kinderen krijgen hierdoor een sportieve week invulling, leren snel te denken/situatie’s in te schatten en daarop in actie te komen.

Tournament paintball is de officiële wedstrijdvorm van paintball en wordt over de hele wereld beoefend, ook door de jeugd. Klik hier voor meer informatie.

Paintball als wedstrijdvorm wordt beoefend op verschillende niveaus. Van dagjes bezoekers, lokale teams die regelmatig trainen tot professionele (betaalde) teams die deelnemen in Europese en Wereldkampioenschappen.

Wij van Paintball Venlo hebben een eigen jeugd en volwassenen ” huis” team. Indien wij zien dat iemand uitblinkt in het beoefenen van Paintball Sup’Air dan willen wij hem of haar graag uitnodigen voor ons ” huis” team.