Paintball Venlo Sup'Air

PAINTBALLEN MET JE VERJAARDAGSFEEST
Ben jij niet bang en durf jij je mede vriendjes uit te dagen op ons speelveld? Tijdens ons Paintball Venlo verjaardag arrangement voeren jullie verschillende spel opdrachten uit. Bepaal samen met je vriendjes en vriendinnetjes jullie tactiek om niet geraakt te worden. Tijdens dit verjaardag arrangement wordt je begeleidt door ervaren marshalls die jou tips en trucks kunnen geven hoe je het beste spel kunt spelen.

PAINTBALL KINDERFEEST
De paintball verjaardagsfeesten worden gespeeld met aangepaste markers, speciaal wettelijk toegelaten markers voor de jeugd. Bovendien zijn er altijd tenminste 2 professionele marshalls aanwezig.

KINDERPAINTBALL
Ben je 8 jaar of ouder dan mag je bij Paintball Venlo in Venlo komen paintballen. We hebben voor de leeftijd van 8 tot 14 jaar het arrangement voor de allerjongste. Jullie spelen dan met speciale kindermarkers. De hiervoor gebruikte kids paintball markers werken anders dan de “echte” markers, hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor de jeugd en wettelijk toegelaten in Nederland. Deze markers schieten minder hard en gebruiken een kleiner formaat balletje (.50).

JUNIOR PAINTBALL
Vanaf 14 jaar hebben we het junior paintball arrangement.

De groepen spelen altijd alleen met hun eigen groep en worden begeleid door tenminste 2 professionele Marshalls. Wij combineren nooit groepen met elkaar. Exclusiviteit en privé speelveld gegarandeerd!

Jij hebt het hele speelveld voor jouw groep alleen, hoe vet is dat!

INBEGREPEN IN HET VERJAARDAGSFEESTJE:

  • – Arrangementsduur ongeveer +/- 2 uur (inclusief uitleg, omkleden, div. spellen spelen)
  • – Professionele begeleiding door ervaren Marshalls
  • – Paintball marker (pistool), overall en goggle (gezichts bescherming)
  • – Voldoende paint balletjes
  • – Onbeperkt drinken (ranja of fris) tijdens je feestje en zakje chips voor elk uitgenodigd kind. Ook voor de ouders van de jarige.

Overige informatie paintball verjaardagsfeest

Minimaal 8 deelnemers, alle kinderen moeten tenminste 8 jaar oud zijn.

Wij zorgen voor voldoende paint. Het komt zelden voor dat de paint volledig opgeschoten is, mocht dit wel gebeuren dan kan er ter plaatse voordelig bijgekocht worden.
Een volwassene moet aanwezig zijn tijdens het partijtje.

Reserveren

Een marker is het paintball wapen waarmee gespeeld wordt.