Paintball Venlo Sup'Air

Doet paintballen pijn?
De eerste vraag die je meestal te horen krijgt als je gaat paintballen is: doet paintball pijn?

Dat wordt door iedere deelnemer verschillend ervaren. Ook ligt het er maar net aan waar je wordt geraakt en van welke afstand. In algemeen doet het niet tot nauwelijks pijn. Het is meer de angst die een onervaren speler meeneemt het veld in.

Veiligheidsregels
Veiligheid eerst en dat is ook letterlijk het allerbelangrijkste bij het paintballen. Al onze rental markers zijn afgesteld tot de maximale wettelijke normen. Wij verwachten dit ook van de mensen die een eigen marker meebrengen. Hierop wordt streng gecontroleerd! Overtreden is park verbod.

Binnen de 3 meter wordt er niet geschoten. Er wordt niet geschoten op de speler die zijn arm met de marker omhoog houdt. Mocht een speler niets meer kunnen zien omdat bijv. zn goggle beslagen is of vol met paint zit, beide handen in de lucht steken en de spelleiding zal de speler uit het veld halen. Indien een speler door welke reden dan ook geen goggle meer op heeft dient het schieten direct te worden gestaakt en zal de spelleiding het evenement stilleggen. Buiten het speelveld marker uitschakelen en veiligheid sok (loop plug niet toegestaan) over de loop.

Spelleiding – Marshalls
De evenementen worden altijd gespeeld onder toezicht van een scheidsrechter (Marshall) die aanwezig is op het veld en om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt.

TIPS
Kom het liefst niet in je favoriete outfit/schoenen, gebruik bij voorkeur sportschoenen, voetbalschoenen zijn toegestaan (geen spitse/scherpe noppen!).
Kleed je niet te dik, het wordt snel te warm.

De paint is op waterbasis en gaat gemakkelijk uit je kleren en is niet schadelijk voor mens en milieu.